AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizin yandığını görmek

Kahve falında çeyizin yandığını görmek

Kahve falında çeyizin yandığını görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, keyfinin yerine geleceğine, işinin başına geçeceğine, yanlış yollardan döneceğine delalet eder.

Kahve falında çeyizin yandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Kahve falında çeyizin yandığını görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyizlerini görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyizlik tabak görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, lüks şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz bakmak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında serili çeyiz görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyiz mağazası görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kendi çeyizini görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çeyiz görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir