AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin yandığını görmek

Kahve falında güvercinin yandığını görmek

Kahve falında güvercinin yandığını görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinin yandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı zorlamanız durumunda, aynı anda pek çok şeyi bir arada yapabilirsiniz.

Kahve falında güvercinin yandığını görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin uçurmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birçok güvercin görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında güvercine binmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, hoşluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin öldüğünü görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında güvercin yediğini görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalettir.

Kahve falında mavi güvercin görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde güvercin görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir