AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun yandığını görmek

Kahve falında oğlunun yandığını görmek

Kahve falında oğlunun yandığını görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun yandığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza göre mesafesi fark edebilecek seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında oğlunun yandığını görmek kazancın artmasına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında ışık yandığını görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir akrabanın yandığını görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evinin yandığını görmek keyiflerinin yerinde olacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında elinin yandığını görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yandığını görmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında atın yandığını görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin yandığı haberini almak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir