AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin korktuğunu görmek

Kahve falında köpeğin korktuğunu görmek

Kahve falında köpeğin korktuğunu görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, dış ticarete atılacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin korktuğunu gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında köpekten korktuğunu görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, fedakârlıklar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekten korkmamak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin korktuğunu görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında sobada kor ateş görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında korktuğun kişiyi görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalet eder.

Kahve falında eşinin korktuğunu görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında korktuğun birini görmek girişimlerde bulunacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin korktuğunu görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir