AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekten korkmamak

Kahve falında köpekten korkmamak

Kahve falında köpekten korkmamak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekten korkmamak gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Kahve falında köpekten korktuğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin korktuğunu görmek gözyaşının dineceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında köpekten korkmamak aniden evlilik kararı alacağına, şansının kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Kahve falında kor köz görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kazanç kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında koreli görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında korktuğunu görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında inekten korktuğunu görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkarak şehadet getirmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir