AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle aşağıya inmek

Kahve falında asansörle aşağıya inmek

Kahve falında asansörle aşağıya inmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, borçlarının hafifleyeceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Sizi yarı yolda bırakan, gereken yardımı yapmayan, beklediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz desteği vermeyen yakın çevrenizdeki kişiler veya güvendiğiniz iş birlikçileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında asansörle aşağıya inmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sorunların tarihe karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden aşağı inmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansör aşağı inmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, hayat boyu çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörle aşağı inmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet eder.

Kahve falında asansörden aşağı düşmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir