AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör aşağı inmek

Kahve falında asansör aşağı inmek

Kahve falında asansör aşağı inmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, komşularla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında asansör aşağı inmek gördüyseniz:

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında asansörden aşağı inmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında asansör aşağı inmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörle aşağıya inmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle aşağı inmek hayatın fal sahibine güleceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında asansörden aşağı düşmek saygınlığını yitireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, huzurunu yerine getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir