AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş aşağı indiğini görmek

Kahve falında yokuş aşağı indiğini görmek

Kahve falında yokuş aşağı indiğini görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulur.

Kahve falında yokuş aşağı indiğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında yokuş aşağı indiğini görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuştan indiğini görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine inanılır.

Kahve falında yokuş indiğini görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına inanılır.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı inmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet sürmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir