AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını görmek

Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını görmek

Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, kişinin fena halde yanılacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında kediyi kovaladığını görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru kedi kovalamak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, süzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında eve giren kedileri kovalamak müjdeli haberler alacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi kovalamak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, hem itibar edineceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine inanılır.

Kahve falında kedi kovalamak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir