AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve giren kedileri kovalamak

Kahve falında eve giren kedileri kovalamak

Kahve falında eve giren kedileri kovalamak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve giren kedileri kovalamak gördüyseniz:

  • Fazla güzel görünen teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında evdeki kedileri kovalamak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve giren kediyi kovalamak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine delalettir.

Kahve falında evden kedi kovalamak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evden kedi kovaladığını görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında evde kedi kovalamak kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, zenginliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında evde kedi kovaladığını görmek asla harama bulaşmayacağına, insanların yolunu aydınlatacağına alamet eder.

Kahve falında eve giren kedileri kovalamak sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi kovalamak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir