AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi kovaladığını görmek

Kahve falında kediyi kovaladığını görmek

Kahve falında kediyi kovaladığını görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kindar olacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, onu dinleyeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kediyi kovaladığını gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Kahve falında kediyi kovalamak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin seni kovaladığını görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kediyi kovaladığını görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, moral bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve giren kedileri kovalamak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına işarettir.

Kahve falında kedi kovaladığını görmek ev sahibi olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında kedi kovalamak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, verdiği emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kedi kovaladığını görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir