AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kovalamak

Kahve falında kedi kovalamak

Kahve falında kedi kovalamak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, sağlığını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kovalamak gördüyseniz:

  • Gerçekleri görmek veya ayırt etmek zor olabilir veya bir dakikadan diğerine değişen olaylar kafa karıştırabilir.

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin seni kovaladığını görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde kedi kovaladığını görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine inanılır.

Kahve falında hamile kedi kovalamak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalettir.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve giren kedileri kovalamak çok büyük fırsatların ele geçeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eve giren kediyi kovalamak sağlığının kötüye gideceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir