AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansöre sıkıştığını görmek

Kahve falında asansöre sıkıştığını görmek

Kahve falında asansöre sıkıştığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hasretlerin biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında asansöre sıkıştığını gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler konforu arttırabilir.

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak uzun uzun dalıp gideceğine, üzüleceğine ve kırılacağına delalettir.

Kahve falında asansörde sıkışmak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörde sıkıştığını görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında asansöre sıkıştığını görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında asansöre sıkışmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak üzüntülü haberler alacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işarettir.

Kahve falında asansör sıkışmak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, ilişkilerin noktalanacağına yorulur.

Kahve falında müdürle el sıkışmak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, dostlarını da iyi seçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir