AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde sıkışmak

Kahve falında asansörde sıkışmak

Kahve falında asansörde sıkışmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında asansörde sıkışmak gördüyseniz:

  • Aile yaşamında gelişebilecek sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacaklar.

Kahve falında asansörde sıkıştığını görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında asansör sıkışmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına inanılır.

Kahve falında asansöre sıkıştığını görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına işaret eder.

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında asansöre sıkışmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hastalıklarının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörde sıkışmak işlerinin karışacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe sıkıca sarılmak fakir çocukları giydireceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir