AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin dokunduğunu görmek

Kahve falında köpeğin dokunduğunu görmek

Kahve falında köpeğin dokunduğunu görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, işlerinin karışacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, barış için adım atacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin dokunduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu plan veya projeleriniz olabilir.

Kahve falında köpek balığına dokunmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin dokunduğunu görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, düzenin kurulacağına alamet eder.

Kahve falında şeytana dokunmak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birine dokunmak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtına dokunduğunu görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında alnına dokunmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yılana dokunduğunu görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kar dokunmak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir