AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek çişi görmek

Kahve falında köpek çişi görmek

Kahve falında köpek çişi görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yersiz yere suçlanacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında köpek çişi gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişiler katılımcı olmasa da, sizin, en kötü şeyin bile iyi tarafını görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında köpek çişi görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin çiş yaptığını görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, şansının kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek çişi temizlemek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeğe çiş yaptırmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek çişi görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında birini çiş yaparken görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altına çiş yapan birini görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir