AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebeğe çiş yaptırmak

Kahve falında erkek bebeğe çiş yaptırmak

Kahve falında erkek bebeğe çiş yaptırmak canının kıymetini bileceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, her zaman hürmet göreceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, onu alkışlayacağına, birçok kişiye yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında erkek bebeğin çiş yaptığını görmek kar sağlayacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe çiş yaptırmak epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebek çiş yaptığını görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, umutların yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş yapan erkek bebek görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe çiş yaptırmak daha çok dünya malı edineceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında çiş eden bebek görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altına çiş yapmış bebek görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek çişi görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, iyi geçineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir