AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin ağzında kan görmek

Kahve falında köpeğin ağzında kan görmek

Kahve falında köpeğin ağzında kan görmek heveslerin söneceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin ağzında kan gördüyseniz:

  • Küçük şeylere takılmak veya sinirlenmek genel manzaranın kaçması anlamına gelebilir.

Kahve falında köpeğin ağzında kan görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün ağzında kan görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin ağzında kan görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ağzının içinde kan görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Kahve falında kan ağlayan birini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ağzı kan dolmak hayata daha sıkı tutunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından kan geldiğini görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir