AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin ağzında ekmek görmek

Kahve falında köpeğin ağzında ekmek görmek

Kahve falında köpeğin ağzında ekmek görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, farklı kişilerle tanışacağına, kafasının karışacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, gelirinin garanti olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin ağzında ekmek gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında köpeğin ağzında ekmek görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalettir.

Kahve falında ağzından ekmek çıkarmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ağzında ekmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında ekmek görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında elini köpeğin ağzında görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin ağzını bağlamak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan köpek görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin ağzında kan görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir