AnaSayfa / Genel / Kahve falında birbirine taş atmak

Kahve falında birbirine taş atmak

Kahve falında birbirine taş atmak hane içine ay doğacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, başarılar elde edileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirine taş atmak gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız çevrenizdekilerle daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında birbirine taş atmak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birbirine su atmak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında birbirine sımsıkı sarılmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında birbirini yiyen balık görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birbirine gülümsemek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birbirine bakmak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, istediği her şeyi elde edebileceğine delalettir.

Kahve falında birbirini dövmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işarettir.

Kahve falında köpeklerin birbirini ısırdığını görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir