AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur indiğini görmek

Kahve falında nur indiğini görmek

Kahve falında nur indiğini görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, feraha ermeye, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında nur indiğini gördüyseniz:

  • Bazı haberler alabilirsiniz veya elinize bilgiler geçebilir.

Kahve falında gökten nur indiğini görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, yalan söyleyeceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne nur indiğini görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden nur indiğini görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye inanılır.

Kahve falında nur indiğini görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabadan yük indirmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine işarettir.

Kahve falında duvardan indiğini görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörden indiğini görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında trenden indiğini görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir