AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşmak isteyip konuşamamak

Kahve falında konuşmak isteyip konuşamamak

Kahve falında konuşmak isteyip konuşamamak kazançlı olacağı işlere gireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşmak isteyip konuşamamak gördüyseniz:

  • Şikayet etmeksizin tartışılan konularda değişiklik yapmaya odaklanmanız olumlu sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Kahve falında konuşmak isteyip konuşamamak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşmak isteyipte konuşamamak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında konuşmadığın kişiyle konuşmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına yorulur.

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşmadığın birisiyle konuşmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kişinin rahat nefes alacağına delalettir.

Kahve falında konuşmadığı biriyle konuşmak çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ispanyolca konuşmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir