AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşmak isteyipte konuşamamak

Kahve falında konuşmak isteyipte konuşamamak

Kahve falında konuşmak isteyipte konuşamamak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında konuşmak isteyipte konuşamamak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında konuşmak isteyipte konuşamamak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında konuşmak isteyip konuşamamak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşmadığın kişiyle konuşmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşmadığın birisiyle konuşmak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşmadığı biriyle konuşmak kötü olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ispanyolca konuşmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir