AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşmadığın birisiyle konuşmak

Kahve falında konuşmadığın birisiyle konuşmak

Kahve falında konuşmadığın birisiyle konuşmak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında konuşmadığın birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda gözle görülür bir iyileşme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında konuşmak isteyip konuşamamak iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, anlaşmalardan cayılacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşmadığı biriyle konuşmak uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşmak isteyipte konuşamamak fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına alamet eder.

Kahve falında hiç konuşmadığın biriyle konuşmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşmadığın kişiyle konuşmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşmadığın birisiyle konuşmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin arkasından konuştuğunu görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir