AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan tavşan görmek

Kahve falında konuşan tavşan görmek

Kahve falında konuşan tavşan görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında konuşan tavşan gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Kahve falında konuşan tavşan görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşanın konuştuğunu görmek geçim derdinden kurtulacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında tavşan kakası görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında dağ tavşanı görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan leşi görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü tavşan görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşanı tutmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan ve tavşan görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir