AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan kakası görmek

Kahve falında tavşan kakası görmek

Kahve falında tavşan kakası görmek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan kakası gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında tavşan kakası görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında tavşan işemesi görmek kolaylığa kavuşacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan beslemek umutlarının kendisine hayır getireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan eti pişirmek sıkıntılarının daha da artacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavşana yemek vermek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan çalmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına yorulur.

Kahve falında tavşandan kaçtığını görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, iç sıkıntısına inanılır.

Kahve falında birine tavşan vermek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, ağız tadı ile yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir