AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve tavşan görmek

Kahve falında yılan ve tavşan görmek

Kahve falında yılan ve tavşan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan ve tavşan gördüyseniz:

  • Belli konularda size ilham veren fikirleriniz olabilir.

Kahve falında tavşan ve yılan görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında yılan ve tavşan görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kedi ve tavşan görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında yavru siyah tavşan görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında tavşan yavruları görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında tavşan okşamak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük tavşan görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde beyaz tavşan görmek bol hayır duası alınacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir