AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü tavşan görmek

Kahve falında mavi gözlü tavşan görmek

Kahve falında mavi gözlü tavşan görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, hayatın tadına varacağına, onlara değer vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü tavşan gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında mavi gözlü tavşan görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gözlü tavşan görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tavşan gözü görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında mavi tavşan görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına işarettir.

Kahve falında mavi erkek gözü görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi göz kalemi sürmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü olmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Kahve falında mavi gözlü bir erkek bebek görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir