AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan maymun görmek

Kahve falında konuşan maymun görmek

Kahve falında konuşan maymun görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, galibiyet kazanacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında konuşan maymun gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında maymunla konuştuğunu görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında konuşan maymun görmek ona yardımcı olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında maymunun konuştuğunu görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işarettir.

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında maymun hediye almak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında maymunla tokalaşmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında maymuna sarılmak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil maymun görmek sıhhat kazanacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir