AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun hediye almak

Kahve falında maymun hediye almak

Kahve falında maymun hediye almak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, işlerin başına geçeceğine, içinin hafifleyeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, rızıksız kalacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına inanılır.

Kahve falında maymun hediye almak gördüyseniz:

  • Sürprizlere açıksınız.

Kahve falında maymun hediye almak maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz maymun görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında evde maymun görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maymun kesmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, yeni ilişkiler kurulacağına inanılır.

Kahve falında eve maymun girdiğini görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı maymun görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında maymun gibi yürümek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına tabir olunur.

Kahve falında maymun kovalamak varlıklı kimse olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir