AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan kaplumbağa görmek

Kahve falında konuşan kaplumbağa görmek

Kahve falında konuşan kaplumbağa görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında konuşan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerlemek veya ilişkileri yürütmek kolaylaşmaya başlayabilir.

Kahve falında kaplumbağanın konuştuğunu görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında konuşan kaplumbağa görmek ailenin büyüyeceğine, hayra ve esenliğe yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağaya dokunmak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde kaplumbağa görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kaplumbağa görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa doğumu görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa şekli görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kaplumbağa görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir