AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa doğumu görmek

Kahve falında kaplumbağa doğumu görmek

Kahve falında kaplumbağa doğumu görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa doğumu gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağa doğumu görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minik kaplumbağa görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa pisliği görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında sürüyle kaplumbağa görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağayı öldürmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa yemek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında insanı kaplumbağa görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir