AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kaplumbağa görmek

Kahve falında altın kaplumbağa görmek

Kahve falında altın kaplumbağa görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kaplumbağa gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarına girmemelisiniz.

Kahve falında altın kaplumbağa görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına inanılır.

Kahve falında mutfakta kaplumbağa görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, muradın yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek kaplumbağa görmek yardımda bulunacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla kaplumbağa görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa ve tavşan görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına alamet eder.

Kahve falında su kaplumbağasının çoğaldığını görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taştan kaplumbağa görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir