AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde kaplumbağa görmek

Kahve falında denizin içinde kaplumbağa görmek

Kahve falında denizin içinde kaplumbağa görmek işlerin de yolunda gideceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Düşünülmeden edilmiş sözler veya zamansız ya da zararsız görünen yorumlar bir anda herkes tarafından duyulabilir.

Kahve falında deniz içinde kaplumbağa görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde kaplumbağa görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde kaplumbağa görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde kaplumbağa görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde kaplumbağa görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında kaplumbağa görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kaplumbağası görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kaplumbağası yemek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir