AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa şekli görmek

Kahve falında kaplumbağa şekli görmek

Kahve falında kaplumbağa şekli görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağa şekli gördüyseniz:

  • Sizi mücadele, tartışma veya rekabet ortamına çekmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında kaplumbağa şekli görmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında insan şeklinde kedi görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işarettir.

Kahve falında ay şekli görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında kalp şeklinde balon görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında insan şeklinde balık görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kalp şeklinde hediye almak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde taş görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Kahve falında sürü şeklinde köpek görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir