AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz derisi görmek

Kahve falında öküz derisi görmek

Kahve falında öküz derisi görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, yoğun stres altında kalacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kazancının düşeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküz derisi gördüyseniz:

  • Maddi getirisi olabilecek işlere odaklanmalı, getirisiz olanları elimine etmelisiniz.

Kahve falında öküz derisi görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında öküz kesmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında koşan öküz görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında öküzden süt sağmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküz saldırması görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, geçiminin güçleşeceğine işarettir.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek şeytana uyacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öküz dövüşü görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında öküzün görmek anne babayla ters düşüleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir