AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömüş görmek

Kahve falında kömüş görmek

Kahve falında kömüş görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Kahve falında kömüş gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Kahve falında kömüş öküzü görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunlarının birken beş olacağına yorulur.

Kahve falında kömüş görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kömüş manda görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir