AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküz kavgası görmek

Kahve falında öküz kavgası görmek

Kahve falında öküz kavgası görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, bir sınavdan geçileceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına delalettir.

Kahve falında öküz kavgası gördüyseniz:

  • Olan bitenin farkına varıp gerekli değişiklikleri yapmanız durumunda hızla geri dönüş almaya başlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Kahve falında öküz kavgası görmek yüzünün kızaracağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki öküz görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında öküze su vermek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında öküz ve inek görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, işlerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öküzün üstüne binmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında büyük öküz görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde öküz görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah öküz görmek sevdiğini söyleyeceğine, güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir