AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömürün çalındığını görmek

Kahve falında kömürün çalındığını görmek

Kahve falında kömürün çalındığını görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sorunların atlatılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine inanılır.

Kahve falında kömürün çalındığını gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlışlar yapan veya doğru gelmeyen eğilimleri olan kişilerin girişimlerinizi merak etseniz bile, içerisinde yer almamaya veya katılımda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında kömürlerin çalındığını görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında kömürün çalındığını görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, sevinileceğine rivayet eder.

Kahve falında kömür yediğini görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında torba kömür görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında kömür çuvalı görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kömüre sokmak hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında kömür doldurmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine alamet eder.

Kahve falında kömür gibi yanmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir