AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömürlerin çalındığını görmek

Kahve falında kömürlerin çalındığını görmek

Kahve falında kömürlerin çalındığını görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kömürlerin çalındığını gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Kahve falında kömürün çalındığını görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömürlerin çalındığını görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında kömürlükte fare görmek aksiliklerin başgöstereceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kömürün bittiğini görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kömür elemek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kömür isi görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kömür külü görmek hidayete ermeyi de başaracağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonla kömür görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir