AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür doldurmak

Kahve falında kömür doldurmak

Kahve falında kömür doldurmak çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kömür doldurmak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Kahve falında kömür doldurmak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvala kömür doldurmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba ve kömür görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kömür gibi yanmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizden kömür çıkarmak sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç kömürü görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına kömür vermek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maden kömür görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir