AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömüre sokmak

Kahve falında kömüre sokmak

Kahve falında kömüre sokmak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kömüre sokmak gördüyseniz:

  • Bazı konular henüz istediğiniz şekilde şekillenmemiş veya size boyun eğmemiş olabilir.

Kahve falında kömüre sokmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara elini sokmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini pisliğe sokmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine bıçak sokmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına delalet eder.

Kahve falında laf sokmak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, bazı kaynakların tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya ayaklarını sokmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuza ayağını sokmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında denize ayak sokmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir