AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür yediğini görmek

Kahve falında kömür yediğini görmek

Kahve falında kömür yediğini görmek elinin darlık görmeyeceğine, dünya malı elde edeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine işarettir.

Kahve falında kömür yediğini gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Kahve falında kömür yediğini görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kömür doldurmak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yüzünü güldüreceğine işaret eder.

Kahve falında kömürün yandığını görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, işiyle nam salacağına delalettir.

Kahve falında sönmüş kömür görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobada kömür yakmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kömür karası görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür aramak şansının her zaman kendinden yana gideceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalla kömür görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir