AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür çuvalı görmek

Kahve falında kömür çuvalı görmek

Kahve falında kömür çuvalı görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür çuvalı gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Kahve falında kömür çuvalı görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çuvalla kömür görmek zor günlerin geride kalacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalda kömür görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında çuval içinde kömür görmek zor durumlara düşeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet eder.

Kahve falında çuvala kömür doldurmak zor zamanların çok eskide kalacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuval kömür görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kömür soba görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Kahve falında kömürün bittiğini görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir