AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömürün bittiğini görmek

Kahve falında kömürün bittiğini görmek

Kahve falında kömürün bittiğini görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kömürün bittiğini gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında kömürün bittiğini görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kömür elemek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında evin önünde kömür görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, çok hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür odun görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kömür deposu görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında soba ve kömür görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kömür vermek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kömür atmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir