AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür isi görmek

Kahve falında kömür isi görmek

Kahve falında kömür isi görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kısmetlerinin kapanacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür isi gördüyseniz:

  • Spor aktiviteleri ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz veya en azından uzun yürüyüşlere çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında kömür isi görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına yorulur.

Kahve falında soba ve kömür görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür söndürmek işlerde aksilikler yaşanacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kömür kurumu görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işarettir.

Kahve falında kömür çalmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına inanılır.

Kahve falında kömür közü görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kömür çuvalı görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, malının artmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında topraktan kömür çıkarmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir