AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza ayağını sokmak

Kahve falında havuza ayağını sokmak

Kahve falında havuza ayağını sokmak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza ayağını sokmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla endişe duyuyor olabilirsiniz.

Kahve falında havuza ayaklarını sokmak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında havuza ayak sokmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza ayağını sokmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında dereye ayaklarını sokmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında suya ayağını sokmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göle ayak sokmak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarını denize sokmak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göle ayağını sokmak lüksünün artacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir