AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür vermek

Kahve falında kömür vermek

Kahve falında kömür vermek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kömür vermek gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Kahve falında poşette kömür görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kömür görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına işarettir.

Kahve falında sobaya kömür atmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına kömür vermek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına alamet eder.

Kahve falında maden kömürü görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun kömür görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet eder.

Kahve falında kömür arabası görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kömür yaktığını görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir