AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür arabası görmek

Kahve falında kömür arabası görmek

Kahve falında kömür arabası görmek mevki kaybına uğrayacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, iş sahibi olunacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kömür arabası gördüyseniz:

  • Engellere odaklanan kişilerden uzak durup, olayların aydınlanmasını bekleyin.

Kahve falında kömür arabası görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meşe kömürü görmek kısmetinin hep açık olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kömür topladığını görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işarettir.

Kahve falında kömürün yandığını görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında odun kömür almak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında közlenmiş kömür görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evin önünde kömür görmek örnek insan olacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve kömür almak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir