AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür yaktığını görmek

Kahve falında kömür yaktığını görmek

Kahve falında kömür yaktığını görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kömür yaktığını gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında bir torba kömür görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kömür toplamak her zaman el üstünde tutulacağına, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kömür doldurmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kor halinde kömür görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kömür çıkartmak sürpriz olayların meydana geleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine inanılır.

Kahve falında ıslak kömür görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kömür parçası görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işaret eder.

Kahve falında kömür soba görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir